Tot torna a començar

Quan d’un cel blau del nord somriguin
núvols blancs i bufi el vent,
i els teus pulmons s’inflin com veles,
i el sol t’escupi raigs al front.

Dins les meves bones intencions d’any nou no hi havia pas la de tornar a escriure al blog, de fet ni hi pensava en totes les rucades que havia escrit aquí, però l’ocasió s’ho val, i no podia pas marxar d’Erasmus sense deixar-ne constància en algun lloc. És per això que reciclarem aquest calaix de bones intencions amb la idea de fer-ne un petit diari de viatge (o d’aventures, potser) i de pas deixar constància a la família i amics de que segueixo viu i que estic bé.

Així doncs el QED, com tot, torna a començar.

YouTube Preview Image

Quant a Miquel Puig i Pey

Ex-estudiant d'informàtica, ex-habitant de Finlàndia i Alemanya.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.